FIGYELEM! Az első IFI alkalom 2018. október 6. szombat 17 óra.

Mi kell egy jó IFI-hez?

Meggyőződésünk szerint az alábbi három összetevő.
Valószínűleg észrevetted már, hogy a felnőttek sokszor nem kezelnek elég érettként. Úgy tekintenek rád, mint egy gyerekre. Ha igazán őszinte akarsz lenni magaddal, néha úgy is vislekedtél.

Isten előtt mindig van lehetőséged tiszta lappal kezdeni. Ő nem néz le téged! Ma is feladatra hív: “Az Úr azonban ezt mondta nekem: Ne mondd, hogy fiatal vagy, hanem menj, ahova csak küldelek, és hirdesd, amit csak parancsolok!” (Jeremiás 1:3)

Egy új esélyt kapni a bizonyításra, óriási dolog. Hát még ha támogatásukról is biztosítanak. “Én pedig a segítségetekre leszek a beszédben, és megtanítalak benneteket arra, hogy mit cselekedjetek.” (2 Mózes 4:15b)

Lógni a haverokkal, akár egy utcasarkon is lehet. De ha esik az eső, ha fagy, ha fúj a szél, nem árt ha van fedél az ember feje felett.

A gyülekezet örömmel fogad titeket! Helyet és eszközöket biztosít a tanuláshoz, épüléshez és persze a szórakozáshoz is.

Gyere mint vendég, és érezd otthon magad!

Ugye nem gondoltad, hogy ahhoz, hogy jól érezd magad, neked semmit nem kell tenned? Nem vagy tökéletes… amint a másik sem az! De ha kész vagy nyitni felé, meglepődhetsz, milyen értékes barátra lelsz.

Mi biztosítunk egy szobát, pár társasjátékot, laptopot, projektort, kellemes hőmérsékletet, DE a megfelelő légkör kialakításához neked is tenned kell!

Add önmagad! De mások számára is elviselhető módon. Keresd, hogy több legyén minden találkozás után! Épülj, és építs!

Na, mehet?

 

Érted az alábbi képet?

Az ifi jó alkalom arra, hogy megismerd a biblia Istenét és csodálaton munkálkodását.